Подкрепи. Дари

Ние от DigitalKidZ® вярваме, че всички български деца заслужават безплатно качествено образование, което ще им позволи да намерят своята личностна и професионална реализация в едно технологично зависимо общество. Модерно образование, съобразено с „компетенциите на 21век“, което ще ги подкрепи да израстнат като свободни и осъзнати личности, способни да използват технологиите безопасно и ефективно, да създават иновации, а не просто да повтарят опита на предишните поколения. Да общуват ефективно и да бъдат конкуретноспособни, независимо в коя част на света ще изберат да живеят, работят или пътуват.

Дарявайки за мисията на Фондация „Дигиталните деца“ или купувайки артикули от нашия магазин, вие подкрепяте проекта DigitalKidZ®: Училище с „отворен код“ и нашите усилия да съдаваме нови, модерни, иновативни образователни инструменти, методологии и обучения, които ще обединят съвременните учители, родители и деца и ще им помогнат да използват технологиите по един градивен и по-ефективен за обществото ни начин.

Проектът DigitalKidZ® Училище с “отворен код” е независима социална инициатива в подкрепа на дигиталната грамотност и иновативното образование.

Дарете онлайн

Можете да направите дарение на нашата банкова сметка
Фондация „Дигиталните деца“
Банка ДСК 
IBAN:BG52STSA93001527558646

Ако се интересувате от връзка с екипа,

Като родител

Свържете се с нас, за да попитате кога ще бъде сформирана следващата група на DigitalKidZ® STEM Клуб, като използвате формата за контакт.

Като корпоративен партньор

Ако сте ИТ компания или компания, която се интересува от бъдещето на децата на България и бихте желали да подкрепите мисията на Фондация „Дигиталните деца“ и разрастването на DigitalKidZ® STEM Клуб, можете да ни подкрепите продуктово или финансово, като ни изпратите имейл и уговорим среща в удобно време.

Вярваме, че отгвоорният бизнесът има водеща роля в разрешаването на социалните проблеми и отдавна действа и планира отвъд пределите на своята годишна печалба. Вярваме, че устойчивият бизнес е отгвоорният бизнес, този, който инвестира в обществото, своите бъдещи служители, клиенти и партньори. Вярваме, че заедно можем да подпомогнем развитието на обществото ни и да създадем икономика, в която децата ни се чувстват реализирани, а не напускат. 

Социално отговорните компании, които подкрепят каузи, свързани с детското благосъстояние осъзнават, че инвестирайки в едно дете, те инвестират в човешкия потенциал на нашата нация, в образованието, а по-късно и в трудовата реализация. Пред бизнеса у нас седи реалната възможност да бъде полезен там, където държавата не може или не е готова да бъде основно действащо лице. 

Като институационален партньор

Фондация „Дигиталните деца“ развива партньорства с ключови институции и сдружения от образователната система, с цел интегрирани действия и синхроничност при постигането на общите цели за детското благосъстояние. Институционалните партньорства се развиват, както като част от оперативната работа на Фондацията, така и като част от проектната дейност и застъпничеството, което осъществяваме.

Като учител или директор на училище

Ако искате да отворим DigitalKidZ® STEM Клуб  и във вашето училище, пишете ни на адрес hello [at] digitalkidz.eu. 

Всички наши партньори, получават:

  • Безплатен достъп до ежегодната конференция DigitalKidZ
  • Маркетинг стратегия за управление и комуникация на новооткрития DigitalKidZ® Клуб в рамките на училището – партньор, вкл. комуникации на училището
  • Бюджет за онлайн реклама
  • Дизайн и печат на всички рекламни материали, свързани с комуникацията на DigitalKidZ® Клуб, вкл. летни занимания и месечни такива.
  • Достъп до онлайн платформа за обучения в областта на лидерството, иновации, дигитална грамотност, уменията на 21 век, онлайн сигурност и други
  • Персонален коучинг и кариерна консултация на екипа на училището – партньор;
  • Преференциални условия за партньори при закупуване на образователите материали, използвани в обученията по програмата на DigitalKidZ® Клуб, вкл. онлайн платформи, игри, LEGO конструктури, таблети, лаптопи и др.
  • Безплатни лицензи и хостинг за учебните проекти, разработвани в уеб среда по програмата на DigitalKidZ® Клуб

Човек, който ни харесва

Колкото по-мащабна става инициативата DigitalKidZ® Училище с „отворен код“, толкова повече разширяваме екипа си. В момента търсим хора, които биха могли да ни допълнят със своите продажбени умения. Бихме се радвали още на контакт с педагози, дизайнери, сугестопеди, юристи, хора, които са добри в изграждането на образователни методологии и такива, които обичат програмирането с роботите, филантропи.

DigitalKidZ® в медиите